VoIP Telefonie

Wat is VoIP (Voice over IP)?

VoIP is afkorting van Voice over Internet Protocol en de verzamelnaam voor alle telefonie die via internet plaatsvindt. De gesprekken verlopen via internetnetwerken op basis van het Internet Protocol. Het verschil tussen VoIP en de ouderwetse telefonie zit in de transport van de geluiden en signalen. In feite worden de geluiden bij VoIP omgezet in data en verstuurd via de modem en het internet.

Bespaar op zakelijke telefonie

Voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf heeft Gondolin een telefooncentrale ontwikkelt die volledig werkt via het internet. De kosten van een VoIP belcentrale ten opzichte van een reguliere belcentrale zijn aanzienlijk. Of u nu 2 werknemers in dienst heeft, of 50, een overstap naar telefonie over IP loont altijd.

Telefooncentrale en toestellen

De VoIP centrale van Asterisk is een open source pakket waarmee een volledige telefooncentrale kan worden opgezet binnen een onderneming.  Het platform van Asterisk werkt voor Windows, Mac, Linux, FreeBSD en Unix. Wilt u ook overstappen naar VoIP of heeft een vraag? Vul dan  hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.