Aanleg & inrichten

Aanleg & inrichting kantoorautomatisering

Goed en effectief gebruik van ICT begint met een optimale aanleg & inrichting van uw kantoorautomatisering. Welke netwerkverbindingen, programma’s en apparatuur heeft u nodig voor uw bedrijf? Dit kan per bedrijf en per medewerkers heel specifiek en persoonlijk zijn. Welke programma’s worden er veel gebruikt? Een plat toetsenbord of een hoog toetsenbord? Welke muis ligt het prettigst in de hand?

Gondolin ICT richt uw kantoorautomatisering in naar uw wensen en behoeftes.
Samen gaan we hierover in gesprek en zullen wij u van deskundig advies voorzien waarna wij ook snel kunnen schakelen voor de uitvoer hiervan.

Wij kunnen u advies en ondersteuning bieden op alle vlakken rondom de aanschaf, installatie en het onderhoud van uw hard en software. Daarnaast kunnen wij ook hulp bieden bij het aanleggen van een telefooncentrale, bestandsopslag en back-ups van uw bestanden en kunnen wij uw server ruimte inrichten, denk hierbij aan noodstroom, bekabeling en patchkasten.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Aanleggen

Ook het aanleggen van de juiste kabels en verbindingen neemt Gondolin voor u uit handen. Van de netwerkbekabeling in de muren tot de noodstroomvoorziening. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of uitbreiding van uw bedrijf.

Meer informatie

Geïnteresseerd in een gesprek met ons voor een passend advies?

Bel Gondolin ICT op 020 – 514 1840