Over ons & Contact

Gondolin ICT: oplossingsgericht en betrokken

Gondolin ICT bestaat uit Eric Kluft en Marcel Boersma. Twee volleerde ICT’ers met aandacht voor de menselijke maat. Ze delen de passie om ICT-problemen te doorzien en de beste oplossing voor de klant te bieden.

Over ons

Eric-Kluft-Gondolin-ICTMijn naam is Eric Kluft, 44 jaar en al 20 jaar actief in de IT wereld.
Ik heb veel dingen gezien en opgelost en ben daarom nooit bang voor een uitdaging!
Zelfs in mijn vrije tijd ben ik met IT bezig, “pap mijn telefoon doet het niet”, “pap mijn spelcomputer doet raar”, ”pap kun je even naar de computer kijken? Het internet is traag”.
Al deze problemen los ik natuurlijk met veel liefde op, met 4 kids in huis is er altijd wel ergens een IT probleem in deze digitale wereld.
Naast mijn liefde voor IT en mijn kinderen sta ik ook nog graag in de keuken waar ik graag nieuwe gerechten en combinaties uitprobeer.

 

Marcel-Boersma-Gondolin-ICTMijn naam is Marcel Boersma, 33 jaar en van jongs af aan al gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft. Deze fascinatie
en voorliefde voor de IT heb ik vanaf mijn 18e dan ook om kunnen zetten in werk. En wat is er nu mooier dan van je hobby je werk maken?! Onze voorliefde en ervaring hebben Eric en ik na een aantal jaar om kunnen zetten naar een eigen bedrijf waarin we onderhand al 10 jaar verschillende MKB bedrijven ondersteunen op ICT gebied.
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld of met mooi weer op mijn motor.

De kernwaarden van Gondolin ICT

  • Oplossingsgericht:  Gondolin is pas tevreden als alles is opgelost.
  • Betrouwbaar:  Gondolin heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT dienstverlening. Kernwoord voor Gondolin is transparantie. U weet wat u mag verwachten. We werken met heldere contracten en maken goede afspraken. Gondolin ICT is duidelijk over eventueel meerwerk.
  • Betrokken: bij ICT-problemen krijgt u geen onpersoonlijke helpdesk maar direct contact. Wij weten wat er speelt en kunnen hierdoor snel schakelen.
We komen graag bij u langs voor een kennismaking. We nodigen u ook graag uit voor een kop koffie in hartje Amsterdam.

Gondolin ICT