Beheer & advies

Optimaal ICT beheer met Gondolin ICT

U wilt snel en efficiënt werken? Dan moet u kunnen vertrouwen op uw ICT. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw ICT beheer.

Gondolin ICT stelt hoge eisen aan de performance, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw kantoorautomatisering. Niet alleen wat betreft uw software en apparatuur maar ook als het gaat om bestandsopslag en back-ups.

Via monitoring houden wij uw systemen in de gaten. Netwerkapparatuur wordt regelmatig gecontroleerd op de gewenste werking waardoor eventuele problemen tijdig gesignaleerd en verholpen kunnen worden, hierdoor kan uitval van systemen in de meeste gevallen voorkomen worden.

Natuurlijk dienen uw systemen ook onderhouden te worden. Ons systeem bewaakt niet alleen uw apparatuur, maar voorziet deze ook van noodzakelijke beveiligings updates en back-ups. U kunt uw systeem beheer daardoor met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Werkplekken

Ook het beheer van de werkplekken kunt u aan Gondolin ICT overlaten. Zo kunnen wij voor elke werknemer de juiste hard- en software verzorgen die hij nodig heeft voor zijn of haar werk. Uiteraard voorzien wij alle werkplekken van de laatste anti-virussoftware en zorgen voor regelmatige updates.

Minder kosten

Uw ICT-beheer is in veilige handen bij Gondolin ICT. Groot voordeel is ook dat u geen eigen ICT-beheerder nodig heeft. Dat scheelt kosten. En mochten er problemen zijn, dan lossen we die snel op. Door middel van remote beheer is de oplossing dichtbij.

Meer informatie

Bel Gondolin ICT op 020 – 514 1840